Знаете ли, че…

72% от жените не си харесват корема. 51% от дамите не могат да понасят бедрата си, а 54% от тях мечтаят за по-красив и изваян брич. Това показва скорошно проучване, направено сред над 1400 жени на възраст над 25 години.

Ако и вие сте сред тези дами, то е време да се погрижите за вашето тяло, така че то да стане такова, за каквото мечтаете.

Как? Ние препоръчваме комбинация от медицински процедури на редуциране на целулита и намаляване на излишните мазнини, заедно с балансирано здравословно хранене, редовен спорт и много вода.

Формулата звучи проста, но не е лесно да бъде изпълнена. Изисква се воля, желание и голяма доза самодисциплина.

Защо само процедурите за отслабване не помагат?

Мазнините биват два вида – висцерални и подкожни. Висцералните мазнини се намират  в перитонеалната кухина и около вътрешните органи – стомах, черен дроб, бъбреци, сърце. Те могат да бъдат премахнати само чрез диета и спорт. Процедурите не помагат при тях. Важно е нивото на тези мазнини в човешкото тяло да бъде ниско, защото те водят до сериозни здравословни проблеми като сърдечносъдови заболявания, проблем с обмяната на веществата, дихателни проблеми и др. Добрата новина е, че тези мазнини сравнително бързо и лесно могат бъдат намалени само след няколко месеца диета и редовен спорт.

Подкожните мазнини са по-упорити за сваляне и те могат да бъдат премахната само чрез медицински процедури. За съжаление при тях диетата и спортът нямат особено добър резултат. Тук на помощ идват процедури като VelaShape II. Тя представлява радиочестотна технология, в комбинация с вакуум, инфрачервена светлина и масажни ролки. Тази синергия от технологии  загрява кожата в дълбочина, дренира мастните клетки и стимулира възпроизводството на колаген. По този начини мастните клетки се „източват“ (намаляват обема си), целулитът се редуцира, а кожата става по-гладка и стегната.

Ето защо комбинацията от здравословно хранене, движение и процедури не само подобрява външния вид, но и прави тялото ви здраво.

Запишете си час при наш специалист за безплатна консултация!