fbpx
Свържете се с нас: +359 893 268 564

Elysion Pro лазерна епилация за всички типове кожа през всички сезони

      Elysion PRO премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от най-светлите до най-тъмните) през цялата година. Той е диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Отзивите на клиенти са изключително положителни, касаещи постепенното подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, с дълготрайни резултати.

      Процедурите с Elysion PRO позволяват ефективно премахване на косми дори от най- чувствителнaта кожа на лицето, интимната област, под брадата при мъжете. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите. Elysion PRO притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високата температура и по този начин прави епилацията безболезнена.

Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Тя работи като поддържа постоянна температурата от 5 градуса на повърхността на кожата. Системата произвежда студено приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно.

Често задавани въпроси

Какви са ползите от лазерната епилация с Elysion PRO?
Дълготрайно обезкосмяване, което също така подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при фоликулит, циреи, пъпки и т.н
Безопасна ли е?
Да, когато се изпълнява от професионалист. Страничните ефекти са минимални или никакви. В зависимост от кожата, най-често се проявява зачервяване, което преминава бързо.
Има ли противопоказания?
Лазерната епилация не се препоръчва при:
- Бременност
- Екземи
- Дерматити
- Хепатит
Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2.5 см разстояние от татуировка. Процедурата не се прилага върху тестисите при мъжете.
Има ли възстановителен период?
Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата. Elysion PRO не нарушава цялоста на кожата, а само на косъма, така че рисковете са сведени до минимум.
Какво трябва да направя преди процедура?
Какво трябва да направя преди процедурата:
– Третираната зона трябва да бъде избръсната от 24 до 48 часа преди процедурата.
Какви резултати мога да очаквам от лазерната епилация и колко процедури са необходими:
– Препръчителния брой процедури е от 6 до 10, а интервалът между процедурите зависи от зоната , която се третира.
За да предпазите вашата кожа и за да бъде процедурата ефективна:
– Не се епилирайте с кола маска или епилатор от 2 седмици преди процедура.
– Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем, който трябва да се поставя всеки ден.
Каква е минималната възраст, на която може да се започне с лазерна епилация?
Лазерната епилация е безопасна, както за възрастни, така и за деца и тийнейджъри. Всъщност дерматологичните лазери са далеч по-безопасни от солариумите например. Лазерният лъч използва нейонизираща енергия и не преминава отвъд втория слой на кожата (дермата). Така той не облъчва кожата и не може да навреди на вътрешни органи и да повлияе хормоналното развитие на детето.

Трябва да се има предвид обаче, че след трайното премахване на косъмчетата в дадена зона, може да се получи повторно окосмяване на областта в следствие на хормонално обусловен растеж на нови косъмчета, които не са били развити по време на процедурите. Това е по-вероятно да се случи при тийнейджъри на възраст от 14 до 18 години.

В заключение можем да кажем, че лазерната епилация не е нито опасна, нито противопоказна за приложение дори и след поява на първите нежелани косъмчета, но най-ефикасен и дълготраен ефект ще можете да получите след 17-18-годишна възраст.

При прилагане на лазерна епилация преди 18-годишна възраст е необходимо писмено съгласие от родител.

Имате още въпроси ?

Пишете ни