fbpx
Свържете се с нас: +359 893 268 564

VelaShape II е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата

      С над 10 години опит в областта на медицинскaтa естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape II е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

Процедурата с VelaShape II е трето поколение ELOS техонолгия, която представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия и инфраред.

  • В комбинация с вакуум и масажни ролки за ефективно дрениране на областта, терапията става незаменим помощник на всяка дама в борбата й с целулита.
  • Загряването в дълбочина предизвиква свиване на мастните клетки, а масажните ролки ги дренират ефективно (помагат за извеждане на мастните киселини от клетките, което от своя страна свива обема на самата мастна клетка).
  • Радиочестотата на VelaShape II стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата (процесът се нарича „неоколагенеза“).

      Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по- качествени колаген и еластин, което от своя страна води до локализирано намаляване на обема на целулита и цялостно подобряване на текстурата и структурата на кожата.

      Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

Често задавани въпроси

Какво можем да очакваме от процедрата?
Още след първата процедура можете да очаквате видимо намаляване на целулита в третираната зона. Пълният ефект се разкрива след 6-8 процедури. Постига се видимо намаляване на обиколката на зоната. Кожата в третираната зона изглежда по-млада, здрава и гладка.
За кого е подходяща?
За да установим дали процедурата е подходяща за вас е небоходимо да направите консултация при нашите специалисти. Консултацията е безплатна.
Колко време продължава процедурата VelaShape II?
Една процедура на малка зона трае около 30-40 минути, а на голяма зона – около час. Това прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка, например.
Болезнена ли е процедурата?
Процедурата е безболезнена. По време на сеанса се усеща дълбок масаж и силно затопляне на третираната зона, което за повечето клиенти е приятно.
Има ли странични ефекти?
До момента са проведени повече от 5 милиона процедури в света с най-новата VelaShape II и не са регистрирани никакви странични ефекти. Процедурата не се препоръчва единствено за бременни и кърмещи жени, не защото е опасно, а поради факта, че тази група хора не се подлага на клинични проучвания. Веднага след като се спре кърменето, процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото след раждането.
Има ли максимален брой процедури на зона?
За най-дбори и дълготрайни резултати ние препоръчваме 6-8 процедури на зона, които се правят през 2 седмици, но в зависимост от състоянието на тялото, могат да се извършват поддържащи процедури през няколко месеца. Ако не се полагат редовни грижи целулитът може да се възвърне.
Трябва ли да се спазва специален режим по време на процедурите?
Самата процедура не изисква специален режим на хранене. Но ние горещо препоръчваме, за да постигнем по-добри резултати и за да ги запазим дълго във времето, да се храните здравословно и да спортувате активно не само по време на сесиите, но и след това. Поемането на достатъчно количество течности през деня също е от особена важност за добрите резултати след процедурата.

Имате още въпроси ?

Пишете ни